HTML

Együtt a Város

2010/08/15

Az idő előrehaladtával egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a polgármester választás nem rólam szól, hanem rólunk. Mindazokról, akik úgy érezzük, hogy jobbító szándékkal változtatni szeretnénk. A változást pedig csak együtt érhetjük el. A Városhoz tartozik Esztergom-Kertváros és Pilisszentlélek is. Remélem a kampány során minnél több emberrel sikerül kapcsolatot teremtenem.  Ezúton mondok köszönetet minden segítőmnek, régi osztálytársnak, kollegának, új ismerőseimnek és ismeretlen támogatóimnak. Itt mindnyájunk elkötelezettségére szükség van. A személyes felajánlások mellett a pénzbeli támogatásokat a 12025000-01230484-00100005 számlaszámon várom, melyet a polgármesteri programom kinyomtatására fordítok majd.

Péntek 13-án megérkeztek az első szórólapok, amiket megpróbálunk mindenkihez eljuttatni. Az ajánlószelvényeket a héten kapják kézhez a Választópolgárok. Ha egyetértenek céljaimmal, akkor Tétényi Éva független jelölt -et kell ráírni a polgármestert jelölő kopogtató cédulára.

Kampánynyitó 2010. augusztus 15-én

A változást mindennapjainkban kell elérnünk. Mindenki hozzáteheti a közös jövőhöz azt, amit értéknek tart. Esztergom különleges helyzetben van. Szinte minden adott, hogy Magyarország számára is példaként fogjon bele egy európai színvonalú település kialakításába. Földrajzi adottsága, regionális kapcsolatai, történelmi múltja és az itt élők elkötelezettsége azt segíti, hogy a változó világ kihívásaira felelő, tudatos, környezetbarát várost építsünk. Jövőnk szempontjából ez a legfontosabb. Ebben a célban egyetérthetnek a nagyszülők, unokák és a gyermekek.

„...összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat.”

Idézet az Országgyűlés 1/2010.(VI. 16.) OGY
Politikai Nyilatkozat a Nemzeti Együttműködésről

5 komment · 1 trackback

mindhaul
süti beállítások módosítása