HTML

Indulok a választáson

2010/07/25

Esztergom a magyar Állam és Egyház alapításának bölcsője. Történelmi, kulturális jelentőségét itthon és határainkon túl is elismerik. E város polgármester-jelöltjének lenni megtiszteltetés - gondoltam, mikor úgy döntöttem, hogy részese leszek ennek a történetnek.

Sokat lehet hallani és olvasni „esztergomi ügyek”-ről, melyek valóságtartalmát csak az tudhatja, akivel megtörténtek az események. A kívülálló ebből vajmi keveset láthat, hiszen csak hallomásból, illetve a médiából szerezhet róluk tudomást. Tény, hogy az emberek félnek és bizalmatlanok, rossz a közhangulat. A tavaszi országgyűlési választások „forradalma” megmutatta, hogy a polgárok jelentősen befolyásolhatják az Ország közügyeit. Ezért gondoltam arra, hogy független polgármester-jelöltként induljak Esztergomban az őszi önkormányzati választásokon.

Esztergom látképe Párkányból. Le Corbusier szerint a világ egyik legszebb panorámája.

Hiszem, hogy a nyilvánosság az egyik legfontosabb dolog napjainkban, ezért blogot fogok vezetni, és időről időre beszámolok arról, hogy milyen esélyei vannak egy civilnek a helyi közpolitikában 2010-ben Magyarországon. A blogban a várossal kapcsolatos gondolataim, fotóim jelennek meg. A polgármesteri programom mellett a személyes információk is itt lesznek elérhetőek. Célom, hogy a nyilvánosság előtt egy tiszta választási kampány legyen.

Tétényi Éva, Esztergom független polgármester-jelöltje

4 komment · 1 trackback

mindhaul
süti beállítások módosítása